Sexy Shop On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Nakitnjak

Šifra proizvoda: 569643

5 komada na stanju

Stara cena: 9.990,00 RSD

Ušteda: 3.000,00 RSD

Akcijska cena: 6.990,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

*akcijska cena od 01.05.2024. do 31.05.2024.

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Otkrijte novu dimenziju zadovoljstva sa našim dvostrukim nakitnjakom, dizajniranim da donese maksimalno uživanje obema partnerkama. Ovaj inovativni model omogućava istovremeno ispunjenje, pružajući ne samo duboku intimnost, već i izuzetno intenzivne senzacije.

Naš dvostruki nakitnjak opremljen je sa dva realistično oblikovana kraja koji omogućavaju penetraciju, svaki prilagođen za ispunjenje vaših želja. Jedan kraj ima ukupnu dužinu od 17cm, s penetrativnim delom od 15,5cm i prečnikom od 4,4cm, što osigurava zadovoljstvo s osećajem punoće i prirodnog dodira. Drugi kraj, uz pomoć inovativnih seksualnih tehnika, nudi mogućnost postepenog istraživanja i prilagođavanje intenziteta stimulacije.

Pomoću živopisnih seksualnih tehnika, partnerke mogu koristiti pumpicu za povećanje dimenzija jednog kraja, čime se dodatno pojačava uzbuđenje tokom korišćenja. Za one trenutke kada želite dodatno povećati intenzitet vašeg zajedničkog iskustva, tu je daljinski upravljač koji omogućava aktiviranje vibracija. Sa 7 različitih režima vibracija, garantovano je da će svaki izbor voleti do neopisive ekstaze.

Nakitnjak je dizajniran tako da se lako prilagođava i namešta zahvaljujući podesivim kaiševima, obezbeđujući udobnost i sigurnost tokom upotrebe. Za najbolje rezultate predlažemo upotrebu lubrikanta na bazi vode, koji će učiniti svaku interakciju glatkom i još prijatnijom.

Iako robustan, ovaj proizvod je iznenađujuće lagan sa težinom od svega 384 grama, što olakšava njegovo korišćenje bez obzira na položaj ili trajanje aktivnosti. Potrebne su samo dve AA baterije za oživljavanje svih funkcija koje ovaj dvostruki nakitnjak nudi.

Naš online shop pruža sigurnu i diskretnu kupovinu i dostavu direktno na vašu adresu. Posetite našu široku ponudu igračaka za odrasle i obogatite svoje intimne trenutke sa proizvodima koji su pažljivo odabrani da zadovolje vaše najdublje želje i fantazije. Za vrhunsku zabavu i nezaboravne intimne trenutke, izaberite ovaj dvostruki nakitnjak i doživite magiju zajedničkog zadovoljstva. Uživajte u novim avanturama i istražite nepoznato sa sigurnošću i stilom koji samo mi možemo da pružimo.

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Nakitnjak. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Nakitnjak. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Nakitnjak na svojoj adresi u najkraćem roku.

Nakitnjak - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop (www.nevena.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Nakitnjak 569643
Naziv i vrsta robe: Nakitnjaci
Barkod: 6946689006541
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Nakitnjak

naručili su i neki od sledećih proizvoda: