Sexy Shop On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Španska mušica

Šifra proizvoda: 800017

5 komada na stanju

Stara cena: 1.990,00 RSD

Ušteda: 1.000,00 RSD

Akcijska cena: 990,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

*akcijska cena od 01.05.2024. do 31.05.2024.

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Zamislite momente ispunjene uzbuđenjem i neodoljivim zadovoljstvom koje delite sa partnerom. Španska mušica, već stoljećima poznata kao jedan od najmoćnijih afrodizijaka, sada je dostupna u našoj pažljivo odabranoj kolekciji proizvoda za odrasle. Ovaj legendarni eliksir, prepun tajanstvenosti i intrigantne historije, sposoban je da začini svaki odnos i donese novu dimenziju intimnosti.

Savršen za one koji žele da istražuju i unaprede svoje erotično iskustvo, Španska mušica je dizajnirana da podstakne želju i pojača čulna osećanja. Nezamisliva kompozicija sastojaka potiče iz prirode, čineći je sigurnom i efikasnom opcijom za oslobađanje strasti koja se možda s vremenom umanjila.

Zašto odabrati baš Špansku mušicu? Osim što se koristi kao pojačivač libidoa, ovaj proizvod je zahvalan i lagan za korištenje. Samo nekoliko kapi prema uputstvu je dovoljno da Vaše veče postane nezaboravno. Bez obzira da li ste u dugotrajnoj vezi i želite da obnovite iskru, ili jednostavno tražite način da Vaše novo ljubavno poglavlje započne snažno, Španska mušica je idealan izbor.

Nudimo vam diskretan i pouzdan način dostave na željenu adresu, omogućavajući da vaša privatnost ostane netaknuta. Naš online shop pruža mogućnost jednostavne i sigurne kupovine iz udobnosti vašeg doma, osiguravajući da doživljaj bude prijatan od momenta naručivanja do korištenja.

Ohrabrujemo sve da unaprijede svoje senzualne trenutke, a sa Španskom mušicom to postaje ne samo moguće, već i nezaboravno. Prepustite se čarima koje ova čudesna formula može da pruži, i dozvolite sebi avanturu koja će vas i vašeg partnera voditi kroz vrhunce zadovoljstva koje zajedno možete istraživati. Naša misija je da osiguramo da svaki trenutak proveden sa voljenom osobom bude ispunjen radostima koje život nudi. Otkrijte kako Španska mušica može obogatiti vaš intimni život i doneti vam iskustva o kojima ste samo sanjali. Preporučujemo da ne propustite priliku da svoje erotsko putovanje učinite nezaboravnim.

Dobrodošli u svet gde su granice zadovoljstva samo Vaša mašta. Uđite u avanturu sa Španskom mušicom i dovedite svoje intimne trenutke do novih visina. Vaše zadovoljstvo je samo nekoliko klikova dalje.

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Španska mušica. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Španska mušica. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Španska mušica na svojoj adresi u najkraćem roku.

Španska mušica - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop (www.nevena.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Španska mušica 800017
Naziv i vrsta robe: Afrodizijaci
Barkod: 3548960010716
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Španska mušica

naručili su i neki od sledećih proizvoda: